Vállalati politika

Társaságunk, amely AgroForce International Kft. néven működik, 2019 óta tagja a mészgyártással foglalkozó nemzetközi Carmeuse cégcsoportnak. Tevékenységünk fő profilja a GPS alapú gépi talajmintavétel, de ehhez kapcsolódóan egyéb szolgáltatásokat is nyújtunk vevőink, üzleti partnereink részére, úgy, mint a talajminták vizsgálata, talajvédelmi tervek készítése és szaktanácsadás.

Vállalati politikánk legfontosabb értékei a minőség és a megbízhatóság.

Társaságunk elkötelezett a vevők, az ügyfelek, az üzleti partnerek igényei és elvárásai, a jogszabályi követelmények magas szintű, kifogástalan teljesítése és a környezetvédelmi elvárásoknak való megfelelés tekintetében.

Célunk a vevői igények kielégítése útján a vevői elégedettség folyamatos javítása a vonatkozó jogszabályok előírásai mellett, a vevők bizalmának megtartása, társaságunk jó hírnevének megőrzése, piaci pozíciónk biztosítása és javítása.

Továbbá céljaink elérése érdekében

  • folyamatosan törekszünk arra, hogy vevőink, megrendelőink igényeinek minden esetben maradéktalanul megfeleljünk;
  • folyamatosan bővítjük szolgáltatási portfóliónkat, szolgáltatásainkat magas színvonalon, környezetbarát módon, partnereink teljes megelégedettségére kívánjuk nyújtani, közben szolgáltatásaink fejlesztését is biztosítjuk;
  • ügyfeleink igényeit pontosan azonosítjuk és igyekszünk azokat rugalmasan kezelni;
  • vevőink, partnereink észrevételeit és a megrendelések során szerzett tapasztalatokat beépítjük munkafolyamatainkba;
  • partnereinkkel a hosszú távú együttműködésre törekszünk;
  • folyamatosan értékeljük és javítjuk szolgáltatásaink minőségét;
  • tevékenységünk során folyamatosan betartjuk a ránk vonatkozó jogszabályi, a környezetvédelemmel, egészségvédelemmel és munkabiztonsággal kapcsolatosan előírt követelményeket;
  • támogatjuk és ösztönözzük munkatársaink képzését.

Minden tekintetben stabil és hatékonyan működő szolgáltató cég kívánunk lenni, amely a talajmintavételezés, a talajvizsgálatok és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadás területén fejti ki tevékenységét.