Referenciák

 

 

“A Futura Agro Kft. termelésirányítójaként a 2019-ben több mint 500 hektáron megrendelt talajmintavételi szolgáltatással maximálisan elégedett voltam. A kapcsolattartás folyamatos volt, és egy közvetlen együttműködés alakult ki. A mintavevő srác és az AgroForce International Kft precízen, pontosan elvégezte az általuk vállaltakat, és ez nagyban hozzájárult a talajaink minél mélyrehatóbb megismeréséhez. Rugalmas, gyors, precíz munka jellemzi őket.”

Csabai Róbert
Futura Agro Kft.

 

“Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal, gyorsak precízek, árban is nagyon korrektek. Immár másodszor dolgoztattam velük. Most, a szaktanácsadóm javaslatára, bővített talajminta értékelést kértem, amit egy kis idő múlva meg is kaptam e-mailben és postán is. Így a szakvéleményük alapján precízebben tudom táplálni a növényeket, ami azt jelenti, hogy az igényükhöz, és a kívánt terméshez tudom kiadni a tápanyagokat. Ennek tudatában nem juttatok ki fölösleges tápanyagokat, így olcsóbb lett a tápanyagok, műtrágyák inputanyag költsége. 5 év múlva is őket választom!”

Banó-Szabó László
Egyéni vállalkozó

 

GPS-based measuring of fields with automated soil sampling

„Pontos, korrekt munkavégzést kaptunk. A területek egyeztetése után egyedül is megcsinálta a munkát, nem kellett kísérgetni a számára ismeretlen földeken. Az adatok jól értelmezhetők, a tápanyaggazdálkodási ajánlás is jól ültethető a gyakorlatba, mindezt teljesen elfogadható árakon. A korábbi mintavételezéseknél más cégek voltak, de igazán egyikkel sem voltam elégedett, valami hiba mindig volt.”

Szabadi Árpád
Szabadi Kft.

 

 

„Amióta az Agróna Kft. nitrátérzékeny területen gazdálkodik, azóta az AgroForce International Kft. végzi a talajminta vételét. Fontos, hogy GPS technológiára alapozott  talajmintavételi pontokból történik a felvételezés. Az AgroForce Kft. szakemberei rugalmasan igazodva a cég igényeihez, az előre egyeztetett időpontban végzik munkájukat. A megvett mintákból rövid időn belül laboreredményeket küldenek meg számunkra. Ezen értékek figyelembe vételével igény szerint komplett tápanyaggazdálkodási tervet is készítenek.”

Agróna Kft.

 

“Az AgroForce Kft-vel már két talajmintavételi idényen vagyunk túl. Nagyon precízek és rugalmasok. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, és nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a szolgáltatásaikat.”

Kocs Csaba
Bucsai Agrár Kft

 

„Preaktív cég, folyamatos a kapcsolattartás. Megbízható, pontos munkatársak.”

Agrosz Kft

 

„Régi, megbízható partner, rendszeres és kölcsönös kapcsolattartás. Megbízható kollégák.”

Czvikli Balázs

 

„5 évente mintavétel, évenkénti tápanyag-utánpótlási javaslat készítése. Gyors, megbízható csapat. Ajánlom mindenkinek.”

Visi Péter
Egyéni vállalkozó

 

„Lengyeltóti környékén gazdálkodunk 500 hektáron. Az AgroForce Kft-vel már két alkalommal dolgoztunk együtt. Mindkétszer más ember jött hozzánk, de az elvállalt munkát maradéktalanul teljesítették. Munkájukkal teljes mértékben meg vagyok elégedve. Várom őket 2022-ben is.”

Légrádi Miklós
“a repcekirály”

 

Farmers„Meg voltunk elégedve az AgroForce International Kft.-vel. A megrendelt szolgáltatást a megbeszélt időben, precízen végezték el! Továbbá ki kell emelni a mintavételezést végző kolléga rugalmasságát!”

Bordács Ernő

 

„5 évente mintavétel – Mindig megfelelő időben, precízen érkeznek. Munkájuk teljeskörű, tápanyag-utánpótlási javaslatuk mindig időben érkezik. Szívesen ajánljuk gazdálkodóknak, nagyobb mezőgazdasági cégeknek.”

Munka Mezőgazdasági Kft. és Intregátori köre
Tiszavasvári